dimecres, 29 d’octubre de 2014

Obrim convocatòria de primavera per a la Formacio del mòdul 1!

Obrim ja les places en perfil Roure i Sauc per a la convocatòria primaveral de la 

FORMACIÓ en Acompanyament respectuós per un canvi de Mirada - MÒDUL 1 -
DATES:
Formació mòdul 1 SEMI-intensiva (2ª convocatòria-Primavera):
2 caps de setmana:
Dissabte 11 i diumenge 12 d'abril 2015
Dissabte 23 i diumenge 24 de maig 2015
 A l'Albada.


PRESENTACIÓ CONTINGUTS:

A l’Albada creiem fermament en la força i la capacitat de l’ésser humà per trobar les seves pròpies eines i recursos, per això oferim un espai en el que els nens-es i joves reben acompanyament en els seus procesos de vida i d’aprenentatge, amb la contenció i l’atenció que mereixen i necessiten. Perque això sigui possible, és essencial, per nosaltres, el camí que sabem l’autèntic, Mirar-nos i acompanyar-nos entre nosaltres, els adults-es (així com a nosaltres mateix@s). 

A l’Albada, el nen/a i adolescent creix i desenvolupa les seves capacitats, en el seu procès d’aprenentatge, sentint-se estimat/da i acceptat/da incondicionalment en un entorn segur, amorós i lliure de judicis. 

A l’Albada acompanyem a través de l’escolta activa i l’observació sensible. Per això creiem fonamental el treball intern continuat de les persones acompanyants. Entenem que d’aquesta manera, estem preparades amb consciència per a percebre, escoltar, sentir i comprendre les necessitats i demandes dels nens/es i joves en el seu procés (i de les famílies en el que podem). 

L’adolescència també la Mirem i acompanyem amb una Mirada integral, incondicional i profunda. El/La Jove necessita trobar-se i reconstruïr-se, en el seu intens procés maduratiu. Acompanyem aquest procés en tota la seva complexitat (qüestionament, diàleg “efecte mirall”, experimentació i expressió corporal, nova descoberta del món i les relacions, i en alguns casos recerca de destrucció de patrons i transgressió de límits,...) , enlloc d'atendre només les seves inquietuds intel.lectuals.

Tota aquesta experiència, aquestes eines I recursos son el que portem a l’espai de formació I en la part vivencial de cada sessió així com en el taller intensiu, reproduim I vivenciem.

Amb Sessions vivencials amb un acompanyament respectuòs realitzat per acompanyants amb experiència en l'ambit de l'educació viva, disponibles emocional i totalment a les vostres demandes i necessitats (no només en les hores del curs), acompanyant-vos de la mateixa manera com fem cada dia amb els nens-nenes i joves en una escola o projecte alternatiu.

Proporcionant així altres camins més nutritius, (o portes d'entrada) diferents als que hem conegut i viscut, obrint altres vies constructives, intentant facilitar el que us Reconecteu al vostre genuí potencial, així com a les vostres pròpies i sobre tot, al vostre instint natural d'autorregulació).

Espai per Mirar-nos cap a dintre, Escoltar-nos des del no judici i Acompanyar-nos.
Espai Sagrat per anar a lo Profund, parlar des del cor i sobre tot, per aprofundir en què és l'acompanyament i des de quin lloc acompanyem (i ens-).
Afinar la nostra Mirada i el nostre Respecte.
Per compartir, moure i moure'ns, Ser i experimentar, a través també de jocs, dinàmiques, artterapia, meditacions i eines diverses.
Posar l'atenció en tot allò que no hem rebut i  que volem poder oferir als nostres nens-es i adolescents, així com a nosaltres mateixos-es.
Parlarem sobre temes pedagògics que creiem importants dintre d'un marc de flexibilitat on Fluim i prioritzem les vostres necessitats i interessos.


         Temes com:

- Acompanyament. Escolta. Processos,
- Necessitats autèntiques. respecte, - Llibertat i responsabilitat, - Autoritat i límits, - Incondicionalitat. Amor i Mirada, - Aprenentatge no directiu, - Adolescents, - Conflictes i agressivitat, - Emocions. Consciència, - Sexualitat, - Cercles i assemblees...


Pots apuntar-te a la formació complerta i taller intensiu com a sessió final, o venir a vivenciar el taller del nen@ interior únicament.


El Taller del nen@ interior (Juny) el sentim un gran regal, una experiència profunda on poder reparar ferides primàries i per gaudir de l'oportunitat de viure-rebre tot allò que vivencien els nostres nens-es en el dia a dia a un espai amorós i respectuós com és l'Albada.


HORARIS: MODALITAT semi-INTENSIVA:
La Formació semi-intensiva està plantejada en 6 parts. 4 de 4 hores cadascuna, 1 de 8 hores, i una darrera de 4 hores, on es farà cercle de tancament:
Primeres 2 sessions: el primer dia, de 10h a 14h i de 16h a 20h.
Tercera  sessio: segon dia, de 10h a 18h aproximadament.
Tercer dia Taller intensiu del nen@ interior: de 10h a 20h (pararem per a dinar) Darrera part: de 10 a 18h aprox. 

TOTES LES TARIFES INCLOUEN:

El menjar: esmorzars, dinars i sopars; també inclou la possibilitat de quedar-se a dormir.

IMPORTANT: Fer la reserva implica venir a totes les sessions.    En cas sobtat de cancelació de la reserva abans de començar: L’import en concepte de reserva no es podrà retornar si no s’avisa de la cancelació amb un mínim d'1 mes. En cas de no venir a alguna sessió, s'haurà d'aportar l'import de la mateixa, però es podrà recuperar en properes convocatòries.


PERFIL SOLIDARI: APORTACIÓ SAÜC (SAUCE) símbol de sanació, protecció i amor.

Si aportes el preu SAÜC: pots i/o vols ser solidari amb el projecte de L'Albada i les formadores. Pagar el preu més alt (SAÜC/SAUCE) permet també que el taller s’obri a altres persones amb menor capacitat econòmica. És el perfil més solidari.  Cada cop que s'inscrigui un perfil solidari, s'obrirà una plaça en el perfil becat (veure més a baix).

Preu: 400€*

Es pot fer el pagament íntegre per avançat, si us va millor, o bé 100€ per avançat + 1 pagament de 300€ el primer día del taller.


PERFIL AUTOSOSTENIBLE: APORTACIÓ ROURE (ROBLE) símbol de coneixement, valor i força.    

Si et pots permetre extres de tant en tant (restaurant, perruqueria, teatre, vacances etc.), però no pots ara mateix aportar la tarifa SAÜC.    

Preu 330€*

Es pot fer el pagament íntegre per avançat, si us va millor, o bé 90€ per avançat + 1 pagament de 240€ el primer día del taller.

       PERFIL BECAT: APORTACIÓ GRÈVOL (ACEBO) símbol de lluita i protecció.
Si tens ingressos irregulars i aquest és un moment difícil i no pots fer front a la tarifa ROURE. 
Preu 260€* Tingues en compte, però, que per a respectar també la nostra sostenibilitat, s'obrirà una plaça en el perfil becat cada cop que s'inscrigui un perfil solidari, (veure més a dalt). D'entrada només estan obertes places en perfil Roure i Saüc. 
Es pot fer el pagament íntegre per avançat, si us va millor, o bé 60€ per avançat + 1 pagament de 200€ el primer día del taller.

*Una part es pot pagar en moneda social.  

CADA GRUP/CONVOCATÒRIA SERÀ DE MÀXIM 14 PERSONES


COM INSCRIURE'S:
Si estàs interessat/da: envia'ns un e-mail a albadaarbucies@gmail.com per inscriure't responent a les següents preguntes:
   - Has fet fins ara altres formacions o cursos sobre acompanyament, educació viva o altres tallers de creixement personal?,
   - Temes d'especial  interès-inquietud  per tu, així com expectatives i necessitats,
   - Si vens de fóra, d'on véns? Per poder organitzar-vos per venir plegats-des, compartir cotxes... Dona'ns si us plau el teu telèfon de contacte, per a gestionar transport entre els participants. 
- Quin perfil esculls i com vols fer el pagament?

Si tens alguna dificultat a nivell econòmic per assumir els preus o plaços esmentats, sisplau, mirem-ho.

Atenta i amorosament:
Lydia Cuervas (Coordinadora pedagògica i humana, Acompanyant i Co-fundadora de L'Albada),
Eli Antiñolo (Acompanyant de L'Albada),

Laia Roca (Acompanyant de L'Albada),
Noel Pintó (Acompanyant de L'Albada),
Eli Rodríguez (Acompanyant de L'Albada curs 2011-12; Co-fundadora de L'Albada)
Estem aqui per tú, disponibles per acompanyar-te en aquest  Viatge cap a lo Profund.
Gràcies.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada