dijous, 17 de juliol de 2014

Llibre de vinyetes sobre educació VIVA

Avui us presentem un tastet del que està elaborant la Sara Cendán, una mare de L'Albada que és il.lustradora (entre d'altres facetes), motivada per la campanya del coopfunding que tenim actualment en marxa.
Si en voleu reservar un exemplar de la primera edició (en català) d'aquest treball, ho podeu fer aportant un mínim de 50 € en la campanya de coopfunding que la Associació L'Albada té en marxa actualment. Aquest import ajudará a financiar la primera edició de Muses de l'EDUCACIÓ VIVA i una part serà donada a L'Albada.
Per a veure tota la campanya de coopfunding de l'Albada (incloent-hi la part del documental DRECERES, on apareix L'Albada), obre el següent enllaç:
El nom artístic de la Sara és SACEMA. Aquesta serà possiblement la portada del treball.
Títol de la il·lustració: CIRERES. Un dia de principis d'estiu a L'Albada. Comunitat de xiquetes/xiquets. Recollint cireres per esmorzar.

Veureu que posa, en l'apartat d'aportacions: "Recull de vinyetes de la vida de l'Albada"; però les meves MUSES han estat i estan sent variades: recullo situacions extretes de l'experiència de l'equip pedagògic de l'Albada, però també incloc il·lustracions d'inspiració pròpia, escollides entre les que he realitzat aquest any per a les bases internes de la Oficina d'educació de la CIC, altres de la relació de L'Albada amb la Xell (Xarxa d'Educació LLiure), altres de la meva propia vivència com a mare a L'Albada o fora d'ella, etc.

Per a veure la info directament al seu blog (amb 2 vinyetes-tastet del que hi haurà a l'interior del llibre) cliqueu AQUÍ.
Us passem tanmateix un resum del que hi trobareu, expressat per la mateixa Sara:

El meu primer llibre d'il·lustracions

Sí, per fi he trobat la força, inspiració, motivació i connexió necessàries per a crear el meu primer projecte il·lustratiu.
El seu nom provisional és de moment:
Muses de l' EDUCACIÓ VIVA

A qui va dirigit? Sobretot a públic adult, però, en ser en format vinyeta, els infants i / o nois i noies també treuen suc de cadascuna d'elles.

Per una bona causa: La motivació principal d'aquest primer llibret és ajudar a l'Associació familiar i cultural per una educació viva i respectuosa L'Albada, a Arbúcies (Montseny-Girona). Projecte en el que crec (com a mare i ésser humà) i dono el meu total suport.


Projecte acompanyat de textos de professionals de l'EDUCACIÓ VIVA:
SACEMA

Demanaré a la Lydia Cuervas (Co-fundadora i coordinadora Pedagògica de l'Albada) que escrigui un petit PRÒLEG, que emmarqui l'inici de la vivència de llegir "Muses de l'EDUCACIÓ VIVA".
Tanmateix, demanaré col·laboracions de textos de suport a altres referents per a mi en educació Viva, o relacionades amb ella.

Bé, doncs... en unes setmanes us explico MÉS!
Il·lusionada, Agraïda i Viva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada