dimecres, 23 de juliol de 2014

Intensiu d' Acompanyament Repectuós a l'Albada!!!


"Vaig arribar un dijous al matí amb unes expectatives concretes i vaig sortir quatre dies després amb una energia que no havia conectat des de la meva infantesa.

Era com retrocedir a aquells anys de xiquet i poder rebobinar. Poder reprogramar allò que em van inculcar i desfer-me, treure-m'ho per ser al cap i a la fi aquell nen que porto en el més profund del meu ésser. 

Hi ha coses que les paraules no poden dir, sensacions que només poden ser viscudes i de res serveixen lletres o pensaments. Mirades d'amor, sabors màgics i olors fascinants, acompanyats d'una forma meravellosa.

Persones que en alguns casos només he conegut per hores, hores que per mi són suficients per viure i sentir la força, amor i sabidura d'unes dones i un home que surten del més profund d'un bosc màgic.

VIDA és el que per a mi és l'Albada".
Gaspar
"Sentimientos, emociones, acompañamientos, paseos, risas , cantos, natura, bailes, colaboración, unión, descanso, oscuridad, comida, juego y el Amor Incondicional fueron parte de esta formación que nos impartieron inmejorablemente Lydia con su voz delicada y sus palabras entraban cada vez mas en nuestro interior hasta anclarse en el lugar adecuado, Eli sus meditaciones, su vocecita, sus tambores, su cantar al búho, la colaboración de Eli Rodriguez su voz aterciopelada nos deleitó con unos cantos  preciosos y como disfrutamos del taller del niño Interior y Noel con su mirada ya hace un trabajo en tu interior, nos impartió la jornada de adolescencia. Con una gran cocinera Mar que nos alimento con sus platos deliciosos. Nuestra  querida "gosseta" Edna nos acompañó en nuestros paseos y nos respetó en el descanso. La Luna nos acompañó las noches iluminándonos si cabe mas el camino.

Incluso la lluvia compartió con nosotros momentos de las jornadas.Como un símbolo de limpieza y pureza en nuestra Alma. El rio y los pájaros del Bosque nos dieron música a las jornadas y paseos.

El Sol formo parte importante también de estas jornadas, dándonos la fuerza , la calor para nuestros corazones.


Gracias a Lydia por tu mensaje final, gracias Eli por sostenerme, gracias Eli Rodriguez por tu acompañamiento y por confiar en mi, gracias Noel por tu mirada llena de Esperanza.Gracias Lydia Cuervas por cada formación que impartís junto con Eli Antiñolo, Eli Rodriguez y Noel Pintó, por ayudar a mas almas a encontrarse, a quererse, a caminar en una nueva Luz. A darnos nuevas herramientas para con nosotros y con nuestros niños y hijos.Con el cual podremos hacer un Mundo mas Libre y mas Feliz, mas lleno de Amor. No perdáis la fuerza, nosotros estamos aquí para acompañaros, para sosteneros en vuestra Misión de Vida."
ada que nos acogió tan y tan bien"
Pili.

 ACOMPANYAMENT RESPECTUÒS PER UN CANVI DE MIRADA:

Espai per Mirar-nos cap a dintre, Escoltar-nos des del no judici i Acompanyar-nos.
Espai Sagrat per anar a lo Profund, parlar des del cor i sobre tot, per aprofundir en què és l'acompanyament i des de quin lloc acompanyem (i ens-).
Afinar la nostra Mirada i el nostre Respecte.
Per compartir, moure i moure'ns, Ser i experimentar, a través també de jocs, dinàmiques, artterapia, meditacions i eines diverses.
Posar l'atenció en tot allò que no hem rebut i  que volem poder oferir als nostres nens-es i adolescents, així com a nosaltres mateixos-es.

 
A l'Albada acompanyem a través de l'escolta activa i l'observació sensible. Per això creiem fonamental el treball intern continuat de les persones acompanyants. Entenem que d'aquesta manera, estem preparades amb consciència per a percebre, escoltar, sentir i comprendre les necessitats, demandes i necesitats dels nens/es i joves en el seu procés (i de les famílies en el que podem).
A l'Albada, el nen/a i adolescent creix i desenvolupa les seves capacitats, en el seu procès d'aprenentatge, sentint-se estimat/da i acceptat/da incondicionalment en un entorn segur, amorós i lliure de judicis.
Tota aquesta experiència, aquestes eines I recursos son el que portem a l'espai de formació I en la part vivencial de cada sessió així com en el taller intensiu, reproduim I vivenciem.
Parlem sobre temes pedagògics que creiem importants dintre d'un marc de flexibilitat on Fluim i prioritzem les vostres necessitats i interessos.
       
 
  Temes com:
- Acompanyament. Escolta. Processos,

- Necessitats autèntiques. respecte,
- Llibertat i responsabilitat,
- Autoritat i límits,
- Incondicionalitat. Amor i Mirada,
- Aprenentatge no directiu,
- Adolescència,
- Conflictes i agressivitat,
- Emocions. Consciència,
- Sexualitat,
- Cercles i assemblees...
Sessions  vivencials amb un acompanyament respectuòs realitzat amb acompanyants amb experiència en l'ambit de l'educació viva, disponibles emocional i totalment a les vostres demandes i necessitats (no només en les hores del curs), acompanyant-vos de la mateixa manera com fem cada dia amb els nens-nenes i joves  en una escola o projecte alternatiu.
Proporcionant així altres camins més nutritius, (o finestres i portes d'entrada) diferents als que hem conegut i viscut, obrint altres vies constructives, intentant facilitar el que us Reconecteu al vostre genuí potencial, així com a les vostres pròpies i sobre tot, al vostre instint natural d'autorregulació).
Simplement, vivenciant integrant un espai no existeixen expectatives o programes a complir, ni una autoritat que es mou a través dels judicis, càstigs o culpes, en definitiva, un pas més cap a l'autoconeixement i l'autosanació.
El Taller del nen@ interior el sentim  també una experiència profunda on poder reparar ferides
primàries i  gaudir de l'oportunitat de viure-rebre tot allò que vivencien els nostres nens-es en el dia a dia a un espai amorós i respectuós com és l'Albada I amb una Mirada I acompanyament curòs.
 Taller vivencial, creat i dedicat com un regal pels vostres nens-es interiors, ja que en la majoria dels casos, no van poder rebre un tracte amoròs i respectuòs, així com regala'ls-hi també la oportunitat de poder satisfer les seves necessitats més autèntiques i legítimes.
Oferim aquest espai a on poder individual i col.lectivament, jugar i experimentar lliurement en ambients diferents (espais i materials), des d'un enfoc pedagògic integral i de l'educació viva, basada en el respecte i la llibertat, així com en l'amor i l'acceptació incondicional.
Un espai a on poder tornar a Jugar, Crear, Sentir i Ser.
 Text, Lydia Cuervas

1 comentari: