dimecres, 16 de juliol de 2014

Allarguem el COOPFUNDINGHem decidit ampliar el temps de la campanya de mecenatge fins al 31 d'agost, ja que així serà més fàcil poder aconseguir la nostra gran meta.
I gràcies als avantatges que ofereix la plataforma de coopfunding, ja l'estem aconseguint i fent-real.

COOPFUNDING, és diferent a altres plataformes de micro-mecenatge i ofereix per a nosaltres grans avantatges, per exemple: 

-És una plataforma de mecenatge de la Cooperativa Integral Catalana, en ser cooperatiu no es porta cap percentatge de les aportacions que feu. Ja que té la seva pròpia campanya permanent de mecenatge, en la qual també podeu col · laborar.

-Fa la possibilitat d'anar cobrant les aportacions tal qual es van fent. I així poder anar cobrint les nostres necessitats. Els 1200 euros recaptats fins al moment ja s'han invertit en pagar el lloguer de la masia que ens acull i una petita part de sous d'acompanyants. Gràcies a tots i totes les que esteu col · laborant, fent una aportació econòmica o ajudant-nos en la difusió.

-Si no aconseguíssim els 10000 euros per a finals d'agost, no passa res. Podríem donar per finalitzada la campanya amb el recaptat fins al moment o tornar-la a ampliar el temps que considerem necessari.


Coopfunding és una plataforma molt jove, que tot just porta uns mesos en funcionament, si tinguessiu algun problema tècnic, no dubteu en comunicar-ho, per així poder-lo solucionar.


Moltes gràcies a totes les persones, que d'una manera o altra, feu possible que L'Albada segueixi caminant, transformant el paradigma actual de l'educació i oferint els seus serveis a la societat. 

Gràcies de tot cor, L'Albada


Podeu fer la vostra aportacions a través d'aquest enllaç

http://www.coopfunding.net/es/campaigns/lalbada-educacion-viva/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada