dissabte, 21 de juny de 2014

Nova campanya de "crowdfunding": pots col.laborar desde 15€!

(CAST debajo)

L'Albada, espai d'educació viva engeguem un coopfunding (campanya de micromecenatge)!
http://www.coopfunding.net/campaigns/lalbada-educacio-viva/

Qui som? L'associació L'Albada , treballa per una educació viva, integral i respectuosa, així com per una materno-paternitat participativa, donant suport i eines a les famílies que s'acosten a ella. L’activitat més regular i constant és de dilluns a divendres: L’Albada s’obre a les famílies que vulguin donar aquest tipus d’acompanyament a l’educació dels seus fills i filles en l’Espai per a una Educació Viva i Respectuosa L’Albada”.Què ens mou a realitzar-ho? L’Albada respon i neix de la necessitat de canviar el paradigma educatiu actual, però també de la voluntat de crear un punt de referència sociocultural que aculli la filosofia anteriorment descrita. La força del projecte ens ha portat a iniciar una activitat plena d’il·lusió, que volem sostenir i impulsar a través d’aquest mecenatge.

Quants diners necessitem i per a què?  L’Albada necessita una forta base social i econòmica per marxar amb pas ferm. En els tres anys de vida del projecte, hem creat una àmplia xarxa social de suport i col·laboració amb el projecte, hem millorat molts espais de la masia per adaptar-les a les necessitats del projecte i hem ampliat la base estructural humana amb 5 persones fixes.
Aquest any, algunes famílies no han pogut assolir el compromís econòmic durant el curs, per diferents motius; i tot i que part de la sostenibilitat del projecte es basa amb iniciatives econòmiques d’autogestió, aquestes no han pogut cobrir la totalitat dels ingressos que es necessiten. Això ha repercutit en la sostenibilitat del pressupost d’aquest curs, que pretenia millorar la reciprocitat econòmica amb les persones que formen l’equip pedagògic  i de gestió. Per aquest motiu, engeguem aquesta campanya de coopfunding, per tal de cobrir les despeses del projecte de l’any present i a la vegada rehabilitar tres espais per crear ambients pedagògics centrals per el projecte.
Per a més informació dels mecanismes i eines que estem posant en marxa per subsanar el sanejament del projecte podeu anar a l'enllaç de coopfunding: http://www.coopfunding.net/campaigns/lalbada-educacio-viva/

Què és el Coopfunding? és una plataforma de crowdfunding (microfinançament / micromecenatge web) i de visibilització de projectes cooperatius que neix amb l’objectiu de promoure l’autogestió facilitant als projectes L'accés al finançament col·lectiu.de multi.aportacions econòmiques.
Més informació i/o per fer la teva aportació: http://www.coopfunding.net/campaigns/lalbada-educacio-viva/

CAST
L'Albada, espacio de educación viva iniciamo un coopfunding (campaña de micromecenazgo)! http://www.coopfunding.net/es/campaigns/lalbada-educacion-viva/

¿Quienes somos?
La asociación L’Albada, trabaja por una educación viva, integral y respetuosa, así como por una materno-paternidad participativa, dando herramientas y apoyando a las familias que se acercan a ella. La actividad más regular y constante es de lunes a viernes: L’Albada abre a las familias que quieran dar este tipo de acompañamiento a la educación de sus hijos e hijas en el Espacio para una Educación Viva y Respetuosa L’Albada “.¿Qué nos mueve a realizarlo?: La Albada responde y nace de la necesidad de cambiar el paradigma educativo actual, pero también de la voluntad de crear un punto de referencia sociocultural que acoja la filosofía anteriormente descrita. La fuerza del proyecto nos ha llevado a iniciar una actividad llena de ilusión, que queremos sostener e impulsar a través de este mecenazgo.
¿Cuanto dinero necesitamos y para qué? La Albada necesita una fuerte base social y económica para marchar con paso firme. En los tres años de vida del proyecto hemos creado una amplia red social de apoyo y colaboración con el proyecto, hemos mejorado muchos espacios de la masía para adaptarlas a las necesidades del proyecto y hemos ampliado la base estructural humana con 5 personas fijas. Este año algunas familias no han podido alcanzar el compromiso económico durante el curso, por diferentes motivos. Y aunque parte de la sostenibilidad del proyecto se basa en iniciativas económicas de autogestión, éstas no han podido cubrir la totalidad de los ingresos que se necesitan. Esto ha repercutido en la sostenibilidad del presupuesto de este curso, que pretendía mejorar la reciprocidad económica con las personas que forman el equipo pedagógico y de gestión. Por este motivo, ponemos en marcha esta campaña de coopfunding, para cubrir los gastos del proyecto del año presente y a la vez rehabilitar tres espacios para crear ambientes pedagógicos centrales para el proyecto. Para mas información de los mecanismos y herramientas que estamos creando para subsanar la situación del proyecto ver: http://www.coopfunding.net/es/campaigns/lalbada-educacion-viva/

Qué es el Coopfunding? es una plataforma de crowdfunding (microfinanciación / micromecenazgo web)  y de visibilización de proyectos cooperativos que nace con el objetivo de promover la autogestión facilitando a los proyectos el acceso al financiamiento colectivo de multi aportaciones económicas.
Para mas información y/o hacer tu aportación: http://www.coopfunding.net/es/campaigns/lalbada-educacion-viva/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada