dijous, 15 de maig de 2014

L'Albada al Xelifòrum! (BCN)

Xelifòrum!
Educació lliure de primària en amunt
divendres 30 de maig
19:30-21:30

La Lydia i la Júlia de l'Albada, projecte d'educació lliure amb força recorregut, ens presentaran la seva proposta d'espai i acompanyament dels infants en edat de primària en amunt i respondran els dubtes i inquietuds de les famílies i persones presents (És legal? Què s'hi fa diferent? Com aprenen? Quin material fan servir? Què passa amb els jocs sexuals i la pubertat? ...)
Feu-ne difusió, si-us-plau, allà on cregueu oportú, enviant el mail o penjant el cartell, a la llar d'infants, al centre de salut, al centre cívic del barri...GRÀCIES!
L'EDUCACIÓ LLIURE
Al nostre entorn, al costat i al marge de l'educació formal, hi coexisteixen un seguit d'experiències que aposten per un tipus d'educació en què l'aprenentatge parteix dels interessos i les vivències de les persones, en què l'autorregulament i l'acompanyament emocional esdevenen un element central de les relacions i de la convivència i en què la família assumeix el lloc destacat que li correspon en l'educació dels fills i filles.

Es tracta d'una criança i educació que es nodreix d'experiències diverses actuals i d'antecedents de tot el món.

Actualment aquestes iniciatives que coneixem com d'Educació Lliure, representen un moviment amb molta vitalitat. Cada vegada hi ha més pares i mares que trien aquesta opció educativa.

Tanmateix, no es tracta d'un procés senzill. Els reptes són molt diversos. La Xell organitza aquests Xelifòrums per tal d'aprofundir en la difusió i la reflexió sobre els reptes i les possibilitats de l'educació lliure en el nostre entorn.
LLOC


Centre Cívic Pati Llimona
C/ Regomir 3
Barcelona
Metro: Jaume I         Bus: 17, 19, 40, 45, 120
--
Secretaria
LA XELL

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada