dimecres, 12 de febrer de 2014

TALLER DE RESPIRACIÓ OVÀRICA

amb Anabella Guagliardo
  Dissabte 22 de març de 10,30 a 13 h aprox.
Lloc: L'Albada, espai d'educació viva (Arbúcies, Girona)Preu del taller: 50€
Durada: 2 hores i mitja
Per a inscripcions: albadaarbucies@gmail.com
Per a veure un vídeo dels tallers de l'Anabella: http://www.youtube.com/watch?v=kdLRzM63Jg8&feature=youtu.be
"Benvinguda!:
El treball energètic que realitzem és beneficiós encara que no tinguis úter o ovaris i encara que hagis deixat de menstruar.
Si ja vas començar el teu camí d'autoconeixement anima't a aprofundir, amb aquesta tècnica que et permet anar lluny i profund d'una forma amorosa i efectiva.
Si et sembla interessant, et ressona i vols fer la teva pròpia experiència t'esperem. 

Què és la Respiració Ovàrica:

Els ovaris, l'úter i les mames són part de l'anatomia femenina amb més potencial energètic de tot l'organisme, és allí on es troba intrínsecament la llavor de la vida. Quan el nostre úter està net i sa, tot el que se sembri allí, florirà.
La tècnica de Respiració Ovàrica està dirigida a portar a la dona a prendre consciència de la seva infinita força creativa. És un procés de sensibilització, consciència, neteja i purificació d'energia.

Objectius de la tècnica:
- Recuperar la connexió amb la saviesa del nostre cos, emocions i intuïció.
- Deixar anar bloquejos físics, mentals i emocionals per obrir-nos a l'energia sexual creativa que habita en cadascuna de nosaltres.
- Potenciar el nostre cos, la sexualitat, la sensualitat i la fertilitat.
- Millorar el nostre coneixement personal a través del contacte íntim amb una mateixa.
- Desenvolupar l'autoestima, equilibri emocional i confiança.

Metodologia:
Aquesta tècnica va ser creada per Sajeeva Hurtado, graduada en Medicina Xinesa i especialitzada a Xina i Vietnam en patologies femenines. Va desenvolupar aquesta tècnica fusionant diferents disciplines com a Taoisme, Tantra, Xamanisme, medicina xinesa, ioga, psicologia Gestalt, art teràpia i Coach Ontològic. Obtenint com a resultat una tècnica que serveix per l'auto coneixement i sanació de la dona de forma holística, abastant la ment, les emocions i el cos.
Al dia d'avui més de 1000 dones al voltant del món han tractat problemes de salut, com a quists en l'ovaris i en les mames, problemes de depressió, duels, baixa autoestima i problemes de fertilitat entre d'altres.

Sobre Anabella Guagliardo:
Terapeuta en Respiració Ovàrica i Alquímia Femenina, acompanyament de processos individuals de trobada amb el sagrat femení, organitza el Cercle de Dones "El despertar de Isis" en lluna nova."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada