dissabte, 4 de gener de 2014

Jornades d'apropament de la Cooperativa Integral Catalana a Arbúcies

Motivades per les inèrcies que es propicien la cooperativa de la que formem part i a la nostra propia comunitat, us convidem amb molta il.lusió a les Jornades d'apropament de la CIC que realitzarem a la vila d'Arbúcies.
Desitgem que us animeu a venir, a participar o simplement a olorar els petits grans canvis que es co-creen cada dia ben a prop nostre.
Despleguem les nostres ales i construïm un altre món aquí i ara!

Organitzat per: l'Associació familiar i cultural per a una educació viva i respectuosa l'Albada

Si vols venir a totes les jornades i no ets de prop d'Arbúcies l'Ajuntament ens cedeix el poliesportiu per a quedar-se a dormir. Vegeu les condicions d'inscripció al final d'aquest post.PROGRAMA:
Divendres 17 de gener
El primer dia us proposem un documental que ens enmarcarà un escenari real que s'està donant a Catalunya i a altres indrets. Veniu i entrareu molt més motivats a les presentacions que hi hauran dissabte i diumenge.
Passi del documental La Voz del Viento [Semillas de Transición]
Per a veure el tràiler premeu aquí
LLOC: Llar de Jubilats
HORA: 20:00
Jean Luc Danneyrolles , pagès de la Provença Francesa i Carlos Pons , documentalista Espanyol, organitzen un viatge cap a Granada a la trobada dels moviments socials alternatius , entre agroecologia i canvi de paradigma . S'enrolen un càmera i parteixen durant els grans freds de Febrer 2012 havent portant amb si com a moneda de canvi una gran col lecció de Llavors .El testimoni viu d'un moviment que creix ..... Un altre món es fa possible aquí i ara.Dades sobre el viatge : 21 dies de viatge, 35 Projectes visitats, Més de 200 persones trobades, 9 parcs naturals
Projectes i persones que apareixen al documental :Mas Franch, Ecollavors, Esporus, Llavors Mare Terra, Ecocolonia
Col.labora: El Forat dels dijous
Calafou, Dídac S.Costa, 15M, Miquel Vallmitjana, Enric Duran, Cooperativa Integral Catalana, Esther Vivas, Dret de Rebel · lió, AureaSocial, Gustavo Duch, Revista Sobirania Alimentària, Yaiza, Can
Masdeu, Guillem Tendero, La Garbiana, Roy Littlesun, Universitat del cor únic, Josep Pàmies, Dolça Revolució, Ecoxarxa Lleida, Permacultura Montsant, Mariano Bueno, Ecollaures, Llavors d' aci, Xarxa sostenible i creativa, Ojo de Agua, La Cúpula, Felah Mengus, Temazcali efímero, la Tribu, BioAlacant, Vicent Bordera, Patricia Dopazo, Plataforma per la sobirania alimentària País Valencià, Perifèries, Mercatrèmol, Projecte Rúcula, Jardins d'Aquario, Xarxa de Permacultura del Sud-est, els albercoquers, Rincon del Segura, Nous
recol · lectors, Sunseed, Agrodilar, Hortigas, Ecovalle, 15M Granada, El menjar a les nostres mans.


Dissabte 18 de gener
CIC: Autogestió i Treball en Xarxa
LLOC: Hotel d'Entitats d'Arbúcies
HORARI matí: 10:00 a 14:00
Persones ben actives a la Coop. Integral catalana ens informaran sobre Moneda Social, Socis Cooperatius Autònoms, Desobediència econòmica, Cooperativa d'Autofinançament en Xarxa, Centres d'abastiment...
Amb la participació del rebost del Centre d'abastiment de la CIC a Arbúcies: ARBUTIAE.

DINAR de dissabte 18: Cal inscripció prèvia a albadaarbucies@gmail.com per reservar menú/s vegetarià, ecològic i/o de proximitat. Cuinat per famílies de L'Albada. Els ingredients seran prioritàriament abastits per Arbutiae, com a Rebost de la CAC (Centre d'Abastiment de la C.I.C).
Menú d'adult/a: 10€*
* El dinar és una aportació a L'Albada per la organització d'aquestes Jornades. GRACIES!

HORARI tarda: 16:00 a 19:00
Espai "Fem Xarxa": Assessoria jurídica i econòmica de membres de la CIC. Aquí podreu fer xarxa amb altres persones o informar-vos de com autogestionar-vos per a fer batre les ales en el vostre projecte!

Diumenge 19 de gener
Presentació de l'Area d'Educació de la CIC
LLOC: Hotel d'Entitats
Horari: 10:00 a 14:00 
10:30 Presentació de la Oficina d'Educació de la Cooperativa Integral Catalana
11:30 Xerrada Xell (Xarxa d'educació Lliure) i de L'Albada
13:00 Intercanvi d'idees i debat sobre educació viva.

INSCRIU-TE A LES JORNADES!
Les Jornades son d'accés gratuït i volem que sigui molt participatiu. Tanmateix, us demanem que us inscriviu a través del nostre mail, per a tenir en compte el nombre aproximat d'assistents.
La inscripció reb especial importància per a les persones que us quedeu a dinar el dissabte i per a les que necessiteu espai per a dormir.

CONDICIONS D'INSCRIPCIÓ:
Mail inscripcions: albadaarbucies@gmail.com
Assumpte mail: Jornades CIC + [nombre de persones]
Copieu i relleneu les següents preguntes:
1- Nom i telefon de contacte de la persona referent que reserva,
2- Número de places a les jornades,
3- Número de places pel dinar de dissabte,
4- Número de places per quedar-se a dormir + quins dies.
5- Des d'on veniu?
6- Teniu resolt el transport? Si veniu amb cotxe: us queden places lliures? Si no: la setmana abans cogestionarem amb les/els assistents per a mirar d'atendre totes les necessitats logístiques.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada