dimarts, 22 d’octubre de 2013

GRUP PERMANENT DE DONES A ARBÚCIES


GRUP DE VIVÈNCIA I REFLEXIÓ COMPARTIDA
Obrim aquest espai dedicat a la vivència en femení, i en cos de dona, a través dels recursos del teatre de l'orpimit i les oprimides, entre altres. La concepció de l’experiència personal i grupal que proposem, juntament amb l’acompanyament de la facilitadora del taller, està dissenyat per garantir l'enriquiment grupal i personal de les participants, des del respecte i potenciant els recursos creatius i de transformació, propis i del grup. L’acompanyament del grup busca la expressió i la creació col·lectiva, de manera que cada participant se senti a l’hora connectada amb ella mateixa i connectada amb la consciència i la força expressiva del grup.
Aquesta experiència vol donar espai a la necessitat d'estar connectades, de ser escoltades i d'escoltar, de tenir un moment per tu i per a nosaltres, i de fer-ho a través de l'art, el teatre, la estètica, de l'acompanyament emocional, el joc, els moviments sistémics, i dels recursos que com a grup anem activant.

L'espai que ofereix la Júlia a través de LA CIRANDA i de l'espai de l'ALBADA, és una proposta dirigida a les persones que esteu interessades en enriquir el vostre coneixement personal des de la participació activa, creativa i cuidada en un grup d'iguals. Es tracta de crear un espai de trobada i de suport mútu.
El punt de partida seran propostes de vivències individuals o grupals que ens permetin entrar en l'observació, la reflexió i la re-creació d'allò viscut, d'allò que vivim en el present i del que encara ens espera per a ser viscut en endavant. Des de la nostra pròpia realitat i en un viatge constant entre lo personal i lo comú.


Júlia Sánchez Andreo
ACOMPANYANTS DEL GRUP
Júlia Sánchez Andreo (fundadora i coordinadora de La Ciranda).
Convidades especials segons el camí (col·laboradors de La Ciranda).

CALENDARI
Totes les trobades es realitzaran en dissabtes:
14 de desembre / 11 de gener / 15 de febrer / 15 de març / 12 d'abril / 17 de maig

HORARI
de 10h a 14h

LLOC
L'Albada Espai d'Educació Viva, Mas del Mau - Arbúcies, La Selva - Girona.

CONTINGUTS
  • 14/12/13- JO DONA, NOSALTRES MÉS. ELS GRUPS DE DONES COM A FONT DE SUPORT I INSPIRACIÓ. Linia femenina i petjades de vida. Les deeses de cada dona. Estar juntes.
  • 11/01/14- EL CICLE MENSTRUAL i REPRODUCTIU. LA SANG I LES ETAPES DE VIDA COM A MESTRES. La sabiesa de les edats. El diàleg dintre-fora des de la pròpia necessitat. L'aprenentatge emocional segons el moment del cicle o del moment vital. L'art de la sang.
  • 15/02/14- LA CURA DEL PLAER. ACOMPANYANT EL ESTIMAR-NOS I EL GAUDIR AMB ELS NOSTRES COSSOS. Moviment sistèmic davant el plaer. Exercicis sensorials de reconexió amb nosaltres mateixes i amb les altres. Límits, demandes i regals personals. Sobre la relació sexual.
  • 15/03/14- RELACIONS DE PARELLA. EL COMPROMÍS, LA CONVIVÈNCIA, LA CRIANÇA. Models i mandats en les relacions de parella i en les relacions familiars. Dificultats, descobriments i recursos compartits.
  • 12/04/14- LA CURA DEL PODER PERSONAL. EXPRESSAR EL QUE SÓC, EN EL MÓN. La paraula que comunica: el crit de guerra i el poema de pau. El KIN maya, l'animal de poder i les aliades personals. Recursos per mantenir la claredat i el estar en el propi centre. El meu propòsit de vida, ara.
  • 17/05/14-: CELEBRACIÓ I TANCAMENT. EL RITUAL DE PAS COM UNA VIVÈNCIA DE TANCAMENT I RE-OBERTURA. Creació col·lectiva per celebrar el recorregut compartit. Ritualització per trascendir el dolor, recobrar el poder i celebrar la vida.


APORTACIÓ
  • 180€ cicle complet**. Pagament íntegre abans o durant la primera trobada.
  • 33€ la sessió. Pagament íntegre en cada sessió (mínim 2 sessions)

* El pagament es podrà realitzar per transferència bancària en les dates previstes o al contat.
** descompte per a la comunitat de l'Albada i sòcies. Pagament íntegre abans o durant la primera trobada.

INSCRIPCIONS
El període d'inscripcions és del 10 d'octubre fins al 9 de desembre del 2013.
Si vols participar envia la fitxa d'inscripció (te l'enviarem per mail) a albadaarbucies@gmail.com, i escriu especificant en l'assumpte: "Grup continuat dones 2013-14". Per a reservar la plaça s'han d'abonar 50€ (que es descomptaran del total a pagar) al número de compte que et passarem després d'enviar la fitxa d'inscripció.

EL NÚMERO DE PLACES ÉS LIMITAT
Si la formació s'anul·la per qualsevol causa, ens posaríem en contacte amb les persones inscrites amb la major antelació possible, per tal de tornar els ingressos realitzats.

Gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada