dilluns, 27 de maig de 2013

INTENSIU COM1NICA'T al Juliol


9, 10 i 11 de Juliol  
Taller Plus
COM HEM DE PARLAR PERQUE ELS INFANTS I ADOLESCENTS ESCOLTIN,
COM HEM D'ESCOLTAR PERQUE ELS INFANTS I ADOLESCENTS PARLIN.


Si assisteixes a uns dels nostres tallers aprendràs a comunicar-te de manera més respectuosa amb els infants i adolescents que acompanyes a la teva vida. Treballaràs les eines de comunicació del famós llibre de Faber i Mazlish “Com hem de parlar perquè els fills escoltin i com hem d’escoltar perquè els fills parlin” del qual  fa 35 anys que es fan els tallers als Estats Units.
El Taller Plus afegeix a l’aprenentatge i aprofundiment de les eines de comunicació que proposem en un taller normal, tot un treball personal d’autoconeixement. Aquest treball ho farem per les tardes desprès de les sessions matinals del taller. Cada tarda farem un grup de trobada en el qual podràs posar en pràctica les actituds d’empatia, congruència i acceptació incondicional positiva cap a tu i també cap els altres adults companys.
Vols posar en pràctica les eines de comunicació del taller “Com hem de parlar perquè els infants i adolescents escoltin” a casa teva o al teu lloc de treball (aula, despatx professional de psicologia, pedagogia, assistent social, educador, monitor de lleure)? Vols que l’acompanyament als teus infants i adolescents els ajudi a desenvolupar el seu potencial com a persones?
Amb les eines de comunicació i les actituds respectuoses que desenvoluparàs al Taller Plus tu seràs el canvi que desitges en aquest món i contribuiràs a millorar la relació amb els teus fills  i el sistema educatiu actual.
Si la teva il·lusió ha estat sempre proporcionar als teus infants i adolescents un ambient de respecte i no judici on puguin expressar les seves emocions i viure la seva pròpia vida, aprenent dels seus errors, ara estàs al lloc adequat. Crearàs per als infants i adolescents ambients on la creativitat tingui un espai d’expressió i el pensament crític sigui benvingut.
Rebràs el recolzament i l’acompanyament respectuós del nostre equip i portaràs a terme un treball personal d’autoconeixement que et farà guanyar seguretat i confiança en la teva tasca com a acompanyant.
El programa
Es un programa intensiu de 3 dies.  Cada dia fem dos sessions del taller als matins i a la tarda un grup de trobada per treballar les actituds d’empatia, acceptació incondicional positiva i congruència. Ho fem en col·laboració amb l’Albada, un projecte d’escola lliure a Arbúcies (Girona). Hi ha la possibilitat de portar els nens de 2 a 12 (per a l’acompanyament d’infants d’edat inferior als 2 anys, consulteu-nos al tlf.  673332987) que poden assistir el casal d’estiu de l’Albada. (per a més informació sobre el casal us podeu posar en contacte amb l’Albada)
Us oferim un Taller Plus amb el següent horari:
del dimarts dia 9 de juliol de 9h a 13h i de 14h a 16h
dimecres dia 10 de juliol de 9h a 13h i de 14h a 16h
i el dijous 11 de juliol de 9h a13h i de 14h a 16:00 h.

La inversió en la formació:
Formació 275 € pels 3 dies si ets tu sol i 475 € per parelles sentimentals,
La inversió en l’allotjament i els menjars:
Cada família portarà aïllants i sacs de dormir, tovalloles, etc i si vol la seva tenda de campanya. Si algú té problemes perquè no en té alguna d’aquestes coses que es posi en contacte amb nosaltres i mirarem com ho solucionem.
10 € allotjament per familia (tenda o casa) pels 3 dies d’estança
70 € àpats adults (2 esmorzars, 3 dinars i 2 sopars)
La inversió dels infants i adolescents:
35 € àpats infants (menys 20 € si fan casal)
80 € per cada nen pels 3 dies del casal (9:00h a 16:00h)
Si voleu altre allotjament fora de l’Albada, poseu-vos en contacte amb nosaltres i mirarem de trobar alguna opció a prop.

Inscripcions:
SI estàs interessat/da en el Taller Plus et pots inscriure mitjançant el full d’inscripció al nostre web www.com1nicat.cat i posar Taller Plus, Arbúcies del 9 a l’11 de juliol. Quan acabes d’omplir tot el full d’inscripció et sortirà un requadre amb el número de compte en el que pots fer la transferència. Si les dates no us van bé o tens qualsevol dubte pots contactar amb nosaltres al telèfon 673332987 i cercarem junts una solució.
Taller Plus “Com hem de parlar perquè els infants i adolescents escoltin”
Organitza: Com1nica’t

Faciliten: Júlia Mateo i Esther Van Zoe

Lloc: L’Albada, escola d’educació viva, Arbúcies del 9 a l’11 de juliol
Telèfon: 673332987 (Esther i Júlia)
Més informació sobre la metodologia i filosofia del taller:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada