dilluns, 8 d’abril de 2013

26 d'Abril: SOPAR DE FINANÇAMENT

VOLS FORMAR PART DEL CANVI?

L'Albada et convida a compartir un exquisit sopar i a gaudir d'unes col.laboracions de luxe. 
Et mostrarem tota la feina que hem fet i la que farem. 
Et volem tenir a prop!!


Tots els detalls:
Lloc: RESTAURANT NORAI (Musèu Marítim de Barcelona) - Mapa
A quí va adreçat: A públic adult o adolescent.
Tipus de menjar: El menú conté plats vegetarians i plats carnívors. 
Si teniu qualsevol necessitat alimentària (intoleràncies/al.lèrgies...) feu-nos-ho saber per e-mail a albadaarbucies@gmail.com
Presentació del projecte: Cap a les 22:30 us presentarem el projecte L'Albada Espai d'Educació Viva i de l'associació. Hi haurà també espai per a preguntes.
Col.laboracions durant el sopar: Cap a les 23:30 donarem "la paraula" als/les col.laboradors/es que aporten a aquest projecte força i difusió: Començarem amb la petita xerrada de l'Ortrud Lindemann (Títol: La Salud y la Libertad en la Infancia); tot seguit, fruïrem d'una breu actuació de percussió corporal de la mà de Santi Terrarosa i Mariona Castells; seguidament la Rosa Zaragoza ens deleitarà amb alguna de les seves femenines cançons i finalment ens regalarem les orelles amb un parell d'acústics de'n Natxo Tarrés.
Dia i Hora: 26 d'abril. Obrim portes a les 20:30 
(servirem sopar cap a les 21:30, Presentació del projecte cap a les 22:30, Xerrades i Actuacions començaran a les 23:30 i Tancarem portes sobre la 1:00)
Aportació mínima: 25€
Com reservar i/o aportar? 
Amb targeta: Cliqueu AQUÍ i veureu una pàgina que us dona diferents opcions d'import. Seleccioneu la que més us convingui.
Relleneu el formulari i clickeu a sobre d'una pestanya que diu "anar al banc". 
Un cop allà podreu fer l'ingrés amb vostre número de targeta.
Per compte bancari: Si no teniu targeta de crèdit o preferiu no fer-la servir per internet, podeu fer la transferència directament al nostre número de compte 1491 0001 25 2033579927, de Triodos Bank, detallant a l'assumpte "DONACIÓ SOPAR+el vostre nom i cognoms" i envieu-nos un mail avisant-nos, si us plau.

Hi col.laboren:
Ortrud Lindemann (Petita xerrada)
L'Ortrud és homeòpata i metgessa de família, relacionada professionalment a MARENOSTRUM (centre de salud familiar) i molt sensibilitzada amb la sexualitat femenina, entre d'altres temes.
Col.laboradora habitual de L'Albada.

Natxo Tarrés del grup musical "Gossos" (Música en viu)
    En Natxo és la veu de Gossos, i desseguida que varem contactar amb ell per telèfon ens va dir que s'apuntava a col.laborar amb L'Albada.
A part del grup musical Gossos, està ara molt implicat dins del projecte afí Institut de Recerca Holística IrehomRosa Zaragoza (Música en viu)
    La Rosa està considerada la creadora de la banda sonora que expressa el sentir del moviment d'humanització del naixement y de la criança a tot el món.
El seu disc "Nacer Renacer" està avalat amb el segell de la UNICEF. 


Santi Terrarosa del grup musical "Gossos" i Mariona Castells (Percussió corporal en viu)
En Santi és la bateria de Gossos, i la Mariona és ballarina. Treballen plegats en aquest projecte de percussió corporal.  

Si encara us queden més dubtes: albadaarbucies@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada