dijous, 2 d’agost de 2012

Famílies: voleu venir a L'Albada?

Estem contents-es de compartir amb vosaltres que aquest proper curs continuem obrint portes i braços amb ampliació d'equip, de nens-es-joves i famílies, i d'espais! -

Us esperem a la festa d'inauguració-circ amb moltes sorpreses i novetats i sobre tot amb ganes de veureus i de compartir-les. JA TENIM DATA:  2 de Setembre de 2012

Tenim diverses novetats enguany:
- Ampliem l'equip pedagògic, per a atendre les necessitats de la vintena de nens/nens/joves que preveiem ser el curs 2012/13.
- Obrim el nou grup de Maternatge (1-2anys): amb els més petitons-es, acompanyat per l'Eli Antiñolo (la nostra anterior i bonica secre!).
Per tant ara podem oferir 4 grups: Grup de Maternatge, Comunitat Infantil, Comunitat dels Mitjans-es i també la dels Adolescents).
- També oferim als educadors/es que vulguin fer pràctiques professionals d'educació viva a L'Albada: un servei d'acompanyament-coach constant- personalitzat-imprescindible (per part de l'educador/a principal del grup), certificat de pràctiques cursades a través de la Cooperativa Integral catalana de la qual ja formem part (CIC). i la possibilitat, amb el temps, de poder formar part del nostre equip pedagògic fixe. 
- Estrenem ben aviat Masovers-es per començar el més aviat posible amb les seves tasques de jardineria, manteniment, focs i llenya i sobre tot cuidar del nou hortet ecològic i espai d'animals que ens agradaria tant inaugurar a L'Albada en aquest proper curs.


Famílies amb nens-es i joves a demanar entrevista: la Lydia Cuervas,  coordinadora i acompanyant de l'ànima de l'Albada i de tots els seus procesos, estarà encantada de rebreus, de mostrar-vos els espais, el nostre projecte: "podrem mirar-nos als ull i xerrar de tot allò que us interessi i/o us inquieti. A la vostra disposició total. Podeu trucar-me a mi (655 55 46 35) o a la Sara Cendan, la nostra nova i preciosa secre!: 616339620."


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada